Nypremiär för SF Hallands nyhetsbrev

Nypremiär för SF Hallands nyhetsbrev


Innanförskapet för alla

Vi har en intensiv verksamhet inom Samordningsförbundet Halland. Tillsammans med våra parter arbetar vi med att ständigt utveckla välfärd och samverkan. Förhoppningen är att tillsammans ständigt göra Halland till en ytterligare lite bättre plats att leva på. Och vi kommer fortsätta på den inslagna vägen.
Genom nyhetsbrevet ”Innanförskapet” kommer du få ta del av insatser som leds eller finansieras av förbundet. Vi berättar om dem före, medan de pågår samt avslutande vad effekten har blivit. Våra nyhetsbrev ska sprida goda nyheter, inspiration och hoppfullhet. Så att du som läsare ska känna dig uppdaterad och insatt i vad som händer i vår region som rör samordning.

Vi håller dig uppdaterad och påläst om samverkan i HallandÅRETS FOKUS

Vårt samhälle har stora utmaningar och vi måste tänka i termer av Social Hållbarhet i allt vi gör. Starten av vårt treåriga EFS-projekt PARADIGM är i den andan och kommer vara återkommande i vårt nyhetsflöde. 
Löpande får du ta del av insatser som berör hur aktörer i myndigheter och andra verksamheter kan samarbeta för att stärka social hållbarhet. Till exempel hur offentliga upphandlingar kan möta samhällets behov av att stötta personer som står långt ifrån arbetsmarknaden.

Social Hållbarhet som röd tråd i alla spännande projekt och insatser


DELA OCH SPRID GÄRNA

Idéer och uppslag för Samordningsförbundet kommer från oss tillsammans. Ju fler som är initierade och upplysta om hur samverkan och samordning fungerar desto fler är vi som kan fundera ut ännu bättre metoder. Hjälp oss sprida nyhetsbrevet genom att kolla med dina kollegor om de är prenumeranter. Skicka vidare detta brevet och be dem trycka på den här länken till vår hemsida där de kan anmäla sig. Tack på förhand!

Enkelt att anmäla sig på www.sfhalland.se


UPPLYFT:

Vem som helst kan bidra med underlag till våra nyhetsbrev. Vi vill gärna ha återkoppling på hur samordningsförbundets insatser fungerar hos er. Berätta på vilket sätt det blir skillnad rent konkret för personer som är berörda av insatsen eller hur det påverkar ditt dagliga arbete. Skicka till samuel.grahn@halmstad.se eller fredrik.tagsjo@sfhalland.se.

Aktuellt

Presentationer från Samordningsförbundets dag

Tack alla åhörare, talare och arrangörer för en spännande Samordningsförbundetsdag. Den entusiasm och energi borgar för god samverkan för att hjälpa halläningar i behov av stöd. Läs mer

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur förbundet behandlar dina personuppgifter, i enlighet med den nya dataskydds-lagstiftningen. Läs mer

Hjälplinjen – Kostnadsfri psykologisk hjälp

Alla människor går igenom kriser någon gång i livet. En kris innebär att ställas inför en situation som upplevs svår att hantera. Läs mer